25 maart is de landelijke opschoondag

Geschreven door Thea op . Geplaatst in Nieuws, Nieuws uit Middenveld, Uncategorized

Wij als Middenvelders doen graag mee aan deze actie. Een schone en leefbare wijk, daar willen we samen voor aan de slag. Komt u helpen? Tussen 10 en 12 uur gaan we in kleine groepen de wijk in om zwerfafval op te ruimen, en om (bij voldoende aanmeldingen) speeltoestellen schoon te maken. Daarna wordt u een lunch aangeboden bij sportcentrum De Hullen. We starten om 10.00 uur bij CBS de Parel, Dreesdestraat 40. De gemeente levert de materialen, zoals hesjes, prikkers, handschoenen en afvalzakken. Na afloop gaan we op de fiets naar het sportcentrum voor de lunch. Voor het regelen van de lunch is het nodig dat wij tijdig weten hoeveel mensen er komen. Met het strookje hieronder kunt u zich aanmelden. Graag uiterlijk 4 maart inleveren. Aanmelden via de mail kan ook. Mailt u dan uw naam, adres en telefoonnummer naar: secretaris@middenveldroden.nl Jongeren die nog uren moeten maken voor hun maatschappelijke stage zijn ook van harte uitgenodigd om te komen helpen. Graag tot dan!, Inleveradressen voor het aanmeldingsstrookje: * Albert Postema, Oudgenoegstraat 14 * Thea Vervat, Aaldersstraat 4 * Henk Koolman, Nijlandspark 3 * Annelies Bosma, Wethouder vd Bergplantsoen 9 ***************************************************************** Opgavestrookje: Ik doe mee met de landelijke opschoondag op 25 maart: Naam: ________________________________________ Adres: ________________________________________ Telefoonnummer: ______________________________ Emailadres: ____________________________________ Ik ben wel / niet lid van de wijkbelangenvereniging, zo nee: wilt u lid worden ja / nee (doorhalen wat niet van toepassing is)